Over Kaarten en Kadootjes

Even voorstellen: mijn naam is Erica Zwart en ik run sinds april 2015 de webshop ‘Kaarten en Kadootjes’.

Ik hou me graag bezig met het ontwerpen van kaarten (ik ben ook designer bij oa kaartje2go.nl), kadokaartjes, blikwikkels, notitieboekjes en stickers. Naast het label Erica Zwart Designz ben ik in 2017 gestart met Studio Fun Stuff.

Van kleins af aan vind ik het ook leuk om kadootjes op een leuke, originele manier in te pakken, ik word daar erg blij van!
Je vindt daarom ook een enorm scala aan inpakspullen in de webshop, veel in het zwart-wit maar ook in waterige pastels en sprekende kleuren. Voor elk wat wils dus!

Je kent mij misschien nog van de KreaDoe in de Jaarbeurs in Utrecht. In 2016-2017-2018 had ik daar met mijn team een kraam en heb ik ontzettend veel enthousiaste klanten ontmoet. Helaas zit dat er niet meer in maar ik heb nu wel meer tijd voor de webshop.
In 2023 open ik voor het eerst de deuren van mijn studio in Heiloo. Op 23-24-25 juni en 24-25-26 november ben je van harte welkom om live te komen shoppen. Voor deze gelegenheid bouw ik de studio om tot een echte pop-up-shop en tijdens deze weekenden zijn er veel acties die niet online gelden. Ik heb er heel veel zin in want er gaat toch niets boven het persoonlijke contact met klanten. Gezellig als jij ook komt!

Als je iets bestelt wordt het altijd feestelijk ingepakt en doe ik er een leuk extraatje bij. Indien je voor meer dan 25 euro bestelt (exclusief verzendkosten) dan krijg je automatisch de ‘actie van de maand’ erbij. Gewoon omdat het kan en ik heel blij ben met jou als klant!
Op de homepage kun je zien welke actie het is.

Mocht je iets speciaals willen, bijvoorbeeld een kaart met een iets andere tekst, een kant-en-klaar bedankje of gepersonaliseerd kado, neem dan gerust contact met me op. Er is veel mogelijk en samen komen we er altijd uit.

Pak maar in!

Erica