Over Kaarten en Kadootjes

Even voorstellen: mijn naam is Erica Zwart en ik run de webshop ‘Kaarten en Kadootjes’ sinds april 2015.

Ik ben digitaal ontwerper en creëer oa kaarten, blikwikkels, notitieboekjes en stickers. Naast het label Erica Zwart Designz ben ik in 2017 gestart met Studio Fun Stuff.

Van kleins af aan vind ik het ook leuk om kadootjes op een leuke, originele manier in te pakken. Je vindt daarom ook een enorm scala aan inpakmaterialen in de webshop, veel in het zwart-wit maar ook in waterige pastels en sprekende kleuren. Voor elk wat wils dus!

Eén weekend per jaar open ik mijn deuren en ben je van harte welkom om live te komen shoppen op de Tulpencroftlaan 17 in Heiloo. Voor deze gelegenheid bouw ik de studio om tot een echte winkel. Tijdens dit weekend zijn er veel acties die niet allemaal online gelden. In 2024 staat deze Open Studio gepland op 22-23-24 november. Gezellig als jij ook komt!

Als je iets bestelt, wordt het altijd feestelijk ingepakt en doe ik er een leuk extraatje bij. Indien je voor meer dan 25 euro bestelt (exclusief verzendkosten) dan krijg je automatisch de ‘actie van de maand’ erbij. Gewoon omdat het kan en ik heel blij ben met jou als klant! Op de homepage kun je zien welke actie het is.

Mocht je iets speciaals willen, bijvoorbeeld een kant-en-klaar bedankje, een kaart met een iets andere tekst of een gepersonaliseerd kado, neem dan gerust contact met me op. Er is veel mogelijk en samen komen we er altijd uit.

Pak maar in!

Erica