Betaalmogelijkheden

Er zijn meerdere mogelijkheden om je bestelling in onze webshop te betalen:

 • iDEAL – gratis
  Met iDEAL kun je binnen de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank veilig en gemakkelijk betalen. Alle Nederlandse banken nemen deel aan deze betaaloptie.
 • PayPal – gratis
  Betalen zonder je betaalgegevens te hoeven opgeven. Inloggen op je PayPal-account met je e-mailadres en wachtwoord is voldoende. Snel en veilig.
 • Directe bankoverschrijving – gratis
  Maak je betaling rechtstreeks over op onze bankrekening. Wij sturen onze bankgegevens via de mail. Gebruik je bestelnummer als betalingsreferentie. Je bestelling wordt pas verzonden als wij de betaling ontvangen hebben.
 • Bancontact – gratis
  Deze betaalmethode is speciaal voor onze Belgische klanten
 • Billink achteraf betalen – gratis
  Wil je eerst je bestelling ontvangen en dan pas betalen? Kies dan voor achteraf betalen van Billink. Circa drie dagen nadat wij je bestelling hebben ontvangen, stuurt Billink een factuur naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven tijdens het plaatsen van je bestelling. Je hebt tot 14 dagen om de factuur te betalen, dit kan eenvoudig via iDEAL.
  Je moet minimaal 18+ zijn om deze dienst te gebruiken. Als je op tijd betaalt, voorkom je extra kosten en zorg je ervoor dat je in de toekomst nogmaals gebruik kunt maken van de diensten van Billink.
  Let op: deze betaalmethode kan uitsluitend gebruikt worden in Nederland!

Onze betaalprovider Mollie verzorgt de iDEAL-, PayPal- en Bancontactbetalingen. Het uiterst beveiligde systeem van Molllie zorgt ervoor dat je als klant op een veilige manier kan betalen.
Bekijk hier het Privacybeleid van Mollie.